Gepersonaliseerd bierpakket op basis van Untappd

Ben je op zoek naar een heerlijk gepersonaliseerd bierpakketom de wereld van speciaalbier te ontdekken?

KLAAR OM TE VERRAST TE WORDEN?

Bestel je eigen gepersonaliseerde bierpakket. Ook leuk als cadeau!
We maken gebruik van Untappd om je check-ins op te halen.  Bekijk onze privacy policy voor meer info.
We maken gebruik van Untappd om de check-ins op te halen.  Bekijk onze privacy policy voor meer info.

Uitstekend

5/5
Arjan Bogaerts
27 reviews - 19 foto's
Lees verder
Vorige maand een abonnement genomen van 12 flessen per maand. Origineel concept om bieren te kiezen naar aanleiding van je Untappd profiel. De eerste 12 zijn dan ook goed ...
Lucas Veugen
3 reviews
Lees verder
Mooi concept waarbij het Untappd account gekoppeld wordt, waardoor ze je smaakprofiel kunnen bepalen. Ook krijg je hierdoor altijd bier die je nog nooit gehad hebt.
Bjorn van de Brug
Local Guide - 15 reviews
Lees verder
1e box binnen en leuk dat het door de untappd koppeling en de begeleidende brief persoonlijk wordt gemaakt! Ben benieuwd hoe het abonnement gaat bevallen
Nick Van Der Meer
6 reviews
Lees verder
Prachtige manier om je speciaalbiertjes te kopen. Werkt super met untapped. Altijd nieuwe biertjes die je nog nooit op hebt. 12 unieke biertjes voor een eerlijke prijs. Echt een aanrader!
Jos Jonker
1 reviews
Lees verder
Altijd top, heerlijke biertjes, snel en goed.
Danny de Jong
Local Guide - 12 reviews - 41 foto's
Lees verder
Nu al voor de 2e keer een boxs gehad. Bieren stellen absoluut niet teleur en worden dmv de koppeling met untappd en met een persoonlijke boodschap goed verpakt en opgestuurd ...
Jeroen Mulder
2 reviews
Lees verder
Prachtig concept. In de winkel telkens je Untappd er bij pakken om te kijken of je hem al gehad hebt. Met craftboxs heb je hier geen last van, je kunt zelfs je voorkeuren per seizoen ...
Vorige
Volgende
CraftBoxs bierpakket

UNIEK & PERSOONLIJK BIERPAKKET

Ben je op zoek naar een heerlijk gepersonaliseerd bierpakket om de wereld van speciaalbier te ontdekken? Dan ben je bij CraftBoxs aan het juiste adres! Wij bij CraftBoxs doen er alles aan om jou een geweldige bier ervaring te geven, daarom bieden wij een op maat gemaakt en gepersonaliseerd bierpakket aan, met speciaal bieren die passen bij jouw smaak.

BIEREN OP BASIS VAN
JE SMAAKPROFIEL

Van Stout tot Quadrupel en van IPA tot Blond: in de overweldigende markt van speciaalbieren zijn tal van verschillende stijlen te verkrijgen. Juist daarom helpt CraftBoxs jou bij het ontdekken van deze verschillende smaken door een gepersonaliseerde bierpakket aan te bieden waarin de speciaalbieren zijn uitgekozen op basis van jouw smaakprofiel.

Untappd smaakprofiel analyse door CraftBoxs
Voorbeeld van een smaakprofiel wat we maken op basis van Untappd

BIEREN DIE JE NOG NOOIT GEDRONKEN HEBT

Deze personalisatie is doen we middels jouw Untappd profiel. Zodra je je Untappd koppelt bij een bestelling gaan wij jouw ingecheckte bieren analyseren, vanuit hier zullen wij een pakket samenstellen met speciaalbieren die precies overeenkomen met wat jij lekker vindt! Daarbij garanderen wij ook nog eens dat alle speciaal bieren die in je boxs komen uniek zijn, en dat je ze nog nooit eerder geproefd hebt!

WAT ZIT ER IN HET CRAFTBOXS BIERPAKKET?

Naast de heerlijke bieren vind je in de CraftBoxs per biertje een flyer met uitleg over de bieren, achtergrondinformatie en foodpairing waarop je precies kunt zien met welk gerecht je dit biertje het beste bij kunt drinken. Verder bevat de CraftBoxs nog leuke gifts zoals bierviltjes en kun je bij het spaarprogramma extra’s zoals bieropeners, glaswerk, merch en bierspecials verdienen.

Before After Reguliere CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairingsExclusieve CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairings
Regulier bierpakket vs exclusief bierpakket

HOE HET WERKT

1. Untappd Account?

Untappd account? Dan houden we rekening met je check-ins. Zo niet, ook dan is de kans enorm groot dat je nieuwe bieren ontvangt!

2. SMAAK VOORKEUREN?

Vertel ons meer over je smaak voorkeuren zodat we een heerlijk gepersonaliseerd cadeau pakket kunnen samenstellen.

3. ONTVANG UNIEKE BOXs

Laat je verrassen met 12 bieren, die we selecteren op basis van kwaliteit, je smaak voorkeuren en of je het nog niet eerder gedronken hebt.

OOK GEZIEN BIJ

WAT ANDEREN ZEGGEN

Nu al voor de 2e keer een boxs gehad. Bieren stellen absoluut niet teleur en worden dmv de koppeling met untappd en met een persoonlijke boodschap goed verpakt en opgestuurd.
 
Aanrader! Proost!
 
5/5

Vorige maand een abonnement genomen van 12 flessen per maand. Origineel concept om bieren te kiezen naar aanleiding van je Untappd profiel. De eerste 12 zijn dan ook goed bevallen. Zoals beloofd allemaal onbekende bieren van kleinere brouwerijen in uiteenlopende stijlen. Ik kijk uit naar de volgende box.

5/5

OP ZOEK NAAR EEN BIERPAKKET?

Kies voor het gepersonaliseerde bierpakket van CraftBoxs! Ook leuk als cadeau!