HÉT Cadeau bierpakket
voor mannen!

Het bierpakket van CraftBoxs is het perfecte cadeau voor mannen!
Voer zijn Untappd in of klik op de link om zijn cadeau samen te stellen.

OP ZOEK NAAR EEN
VERJAARDAGSCADEAU?

Een verjaardag van een man in het verschiet en op zoek naar een verjaardagscadeau? Wij weten dat het zoeken naar een origineel en leuk verjaardagscadeau voor een man niet altijd even gemakkelijk is. Zeker wanneer hij eigenlijk al alles heeft wat hij zich maar kan wensen. Gelukkig is er altijd 1 ding waar een man nooit genoeg van kan hebben: BIER!
En daarvoor ben je op het juiste adres. Doe een bierpakket cadeau!

EEN UNIEKE BELEVING
OP BASIS VAN ZIJN SMAAK!

Bij mannen scoor je altijd met een gepersonaliseerd verjaardagscadeau dat uniek, origineel en een beetje stoer is.
Gelukkig wordt het cadeau bierpakket van CraftBoxs dan ook op basis van zijn smaak voorkeuren en eventuele Untappd account persoonlijk samengesteld.

CraftBoxs bierpakket
Een muur aan verschillende exclusieve speciaalbieren die geselecteerd kunnen worden in je exclusieve CraftBoxs.
Voorbeeld van enkele bieren uit het exclusieve bierpakket van CraftBoxs

TOP BIEREN VAN MICROBROUWERIJEN

Uit onze uitgebreide voorraad aan unieke bieren van de beste micro brouwers selecteren we 12 relatief onbekende, maar heerlijke speciaalbieren. “Standaard”  speciaalbieren zoals Affligem of La Trappe hoeft hij bij het bierpakket van CraftBoxs niet te verwachten. Zo kun je hem echt verrassen!

BIEREN DIE HIJ NOG NOOIT GEDRONKEN HEEFT

Maakt hij gebruik van de bier rating app Untappd? Dan kijken we naar zijn eerdere check-ins en houden we daar rekening mee. Maar ook zonder Untappd is de kans heel erg groot dat hij de alleen bieren in zijn pakket nog niet eerder gehad heeft.

Before After Reguliere CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairingsExclusieve CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairings

Regulier cadeau bierpakket vs exclusief cadeau bierpakket
(alleen de bieren verschillen)

WAT ZIT ER IN HET CADEAU BIERPAKKET?

Het cadeau bierpakket van CraftBoxs bevat 12 unieke, ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren, leuke gifts (zoals bierviltjes), achtergrondinformatie en heerlijke foodpairing tips per biertje! Natuurlijk is een verjaardagscadeau niet compleet zonder een persoonlijk verjaardagsbericht! Gelukkig is dit gratis en eenvoudig toe te voegen aan je CraftBoxs cadeau bierpakket.

HOE HET WERKT

1. Untappd Account?

Untappd account? Dan houden we rekening met zijn check-ins. Zo niet, ook dan is de kans enorm groot dat hij nieuwe bieren ontvangt!

2. Kies ZIJN smaak

Vertel ons over zijn smaak zodat we een heerlijk gepersonaliseerd cadeau pakket kunnen samenstellen.

3. ONTVANG UNIEKE BOXs

We verrassen hem met een selectie van 12 speciaalbieren, die we persoonlijk selecteren en die hij nog nooit eerder geproefd heeft.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Als je van speciaal bier houdt móét je Craftboxs echt eens proberen. Leuk om weg te geven en nog leuker voor jezelf 😉. En je helpt er 2 enthousiaste jonge ondernemers mee die een mooi concept hebben ontwikkeld.

5/5

Prachtige BOXs. Heerlijke bieren. Allemaal bieren die ik nog nooit gedronken had 👍

Super, dat wordt vaker bestellen.

5/5

HÉT CADEAU BIERPAKKET VOOR MANNEN!

Heb je nog vragen?

Wat voor vrouwen bloemen zijn, zijn voor mannen bier! Oke, dat is misschien iets te kort door de bocht, maar wij geloven heilig dat de man die dit bierpakket cadeau krijgt flink verrast gaat worden met de speciale bieren die hij gaat krijgen.

Nee. Je hebt gelijk. Wist je zelfs dat vrouwen vrouwen in volume bijna 32 procent van het ambachtelijke speciaalbier drinken? En dat was een onderzoek in 2014! Laat staan nu in 2021. Een ander onderzoeksproject toonde aan dat vrouwen niet alleen steeds meer bier drinken, maar ook steeds vaker bier brouwen! Het bierpakket van CraftBoxs is dus niet alleen een perfect verjaardagscadeau voor mannen, maar ook een geweldig verjaardagscadeau voor vrouwen!

Ja, we houden rekening met zijn Untappd check-ins om te voorkomen dat hij een al eerder ingecheckt biertje ontvangt.

Heeft hij al eerder een CraftBoxs ontvangen? Geef dan zijn volledige naam door in de notities op de laatste stap bij het afrekenen en dan zorgen we ervoor dat we niet eenzelfde biertje selecteren als in zijn vorige CraftBoxs

Neem dan contact op via de chat of stuur een mailtje naar info@craftboxs.nl en dan lossen we het samen op een goede manier op!

Tijdens de laatste stap in het afrekenen, kun je zijn specifieke smaak voorkeuren doorgeven. Dit kun je aangeven in de notities.

We maken onze selectie op basis van je smaak voorkeur en op basis van je eventuele Untappd check-ins.

Alle onze bieren hebben een rating tussen de 3 en 5 sterren op de bier rating app Untappd. Hij krijgt dus alleen bieren die bewezen heerlijk zijn! Dat wordt genieten!

 

Klaar om hem te écht verrassen?

Voer zijn Untappd in of klik op de link om zijn cadeau samen te stellen.