HÉT VADERDAG Cadeau bierpakket voor mannen!

Het bierpakket is hét cadeau voor vaderdag! Voer zijn Untappd in of klik op de link om zijn cadeau samen te stellen.

OP ZOEK NAAR EEN VADERDAG CADEAU?

20 juni is het weer zover: vaderdag! De dag wanneer vader even goed verwend mag worden met een mooi cadeau. Wij weten als geen ander dat het vinden van een leuk, origineel en uniek vaderdag cadeau niet altijd even makkelijk is. Vooral wanneer hij eigenlijk alles al heeft wat hij zich kan wensen. Toch is er altijd één cadeau waar je een vader blij mee kan maken: een uniek speciaalbier pakket!
Het CraftBoxs bierpakket is het perfecte gepersonaliseerde vaderdag cadeau om je vader mee te verrassen.

EEN UNIEKE BELEVINGOP BASIS VAN ZIJN SMAAK!

De gouden regel van een vaderdag cadeau is: hoe persoonlijker het cadeau, hoe meer het gewaardeerd wordt! Het bierpakket van CraftBoxs wordt daarom persoonlijk op basis van zijn smaak voorkeuren en eventuele Untappd account samengesteld. Ook is het mogelijk om gratis een persoonlijk berichtje aan het bierpakket te voegen. Zo krijgt hij een uniek persoonlijk cadeau wat perfect bij hem past!

CraftBoxs bierpakket
Een muur aan verschillende exclusieve speciaalbieren die geselecteerd kunnen worden in je exclusieve CraftBoxs.
Voorbeeld van enkele bieren uit het exclusieve bierpakket van CraftBoxs

TOP BIEREN VAN MICROBROUWERIJEN

Aan de hand van onze uitgebreide voorraad aan bieren van de beste micro brouwers van de wereld, selecteren we 12 relatief onbekende, maar heerlijke speciaalbieren uit op basis van zijn smaak voorkeuren. Bekende speciaalbieren zoals Affligem of La Trappe hoeft hij bij het bierpakket van CraftBoxs niet te verwachten.
Verras hem met een unieke bieren!

BIEREN DIE HIJ NOG NOOIT EERDER GEDRONKEN HEEFT

Maakt hij gebruik van de bier app Untappd? Dan kunnen we middels onze unieke Untappd koppeling rekening houden met zijn eerder gedronken bieren. Zo krijgt hij alleen bieren die hij nog niet eerder gedronken/ingecheckt heeft.

Heeft hij geen Untappd account? Geen ramp! Ook zonder Untappd is de kans enorm groot dat hij de bieren in het pakket nog niet eerder gedronken heeft.

WAT ZIT ER IN HET VADERDAG
CADEAU BIERPAKKET?

Het vaderdag bierpakket van CraftBoxs bevat 12 unieke, ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren, leuke gifts (zoals bierviltjes) en achtergrondinformatie met heerlijke foodpairing tips per biertje! Natuurlijk is een vaderdag cadeau niet compleet zonder een persoonlijk berichtje! Dit is gratis toe te voegen aan je vaderdag cadeau bierpakket!
Before After Reguliere CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairingsExclusieve CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairings

Regulier cadeau bierpakket vs exclusief cadeau bierpakket
(alleen de bieren verschillen)

REGULIER & EXCLUSIEF

Het cadeau bierpakket van CraftBoxs komt in twee vormen. Een regulier een exclusief vaderdag bierpakket. Het reguliere bierpakket bevat bieren met een gemiddelde rating van 3.5 / 5 op de bier rating site Untappd. Het exclusieve bierpakket bevat bieren met gemiddeld een 4 / 5 op Untappd. Zowel het exclusieve als het reguliere bierpakket bevatten:

HOE HET WERKT

1. Untappd Account?

Untappd account? Dan houden we rekening met zijn check-ins. Zo niet, ook dan is de kans enorm groot dat hij nieuwe bieren ontvangt!

2. Kies ZIJN smaak

Vertel ons over zijn smaak zodat we een heerlijk gepersonaliseerd vaderdag cadeau bierpakket kunnen samenstellen.

3. ONTVANG UNIEKE BOXs

We verrassen hem met een selectie van 12 speciaalbieren, die we persoonlijk selecteren en die hij nog nooit eerder geproefd heeft.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Als je van speciaal bier houdt móét je Craftboxs echt eens proberen. Leuk om weg te geven en nog leuker voor jezelf 😉. En je helpt er 2 enthousiaste jonge ondernemers mee die een mooi concept hebben ontwikkeld.

5/5

Prachtige BOXs. Heerlijke bieren. Allemaal bieren die ik nog nooit gedronken had 👍

Super, dat wordt vaker bestellen.

5/5

EEN PERSOONLIJK VADERDAG CADEAU!

Zegt genoeg toch? Of heb je nog vragen?

Wat voor vrouwen bloemen zijn, is voor mannen bier! Oke, dat is misschien iets te kort door de bocht, maar wij geloven heilig dat de vader die dit bierpakket cadeau krijgt flink verrast gaat worden met de speciale bieren die hij gaat krijgen.

Ja, we houden rekening met zijn Untappd check-ins om te voorkomen dat de vader een al eerder ingecheckt biertje ontvangt.

Heeft vader al eerder een CraftBoxs ontvangen? Geef dan zijn volledige naam door in de notities op de laatste stap bij het afrekenen en dan zorgen we ervoor dat we niet eenzelfde biertje selecteren als in zijn vorige CraftBoxs

Neem dan contact op via de chat of stuur een mailtje naar info@craftboxs.nl en dan lossen we het samen op een goede manier op!

Tijdens de laatste stap in het afrekenen, kun je zijn specifieke smaak voorkeuren doorgeven. Dit kun je aangeven in de notities.

We maken onze selectie op basis van zijn smaak voorkeur en op basis van je eventuele Untappd check-ins.

Al onze bieren hebben een rating tussen de 3 en 5 sterren op de bier rating app Untappd. Hij krijgt dus alleen bieren die “bewezen” heerlijk zijn! Dat wordt genieten!

 

Klaar om hem te écht verrassen?

Voer zijn Untappd in of klik op de link om zijn cadeau samen te stellen.