Eindejaarskalender op basis van je Untappd & smaak

8 bieren. Van kerst tot nieuwjaar. Iedere dag een heerlijk speciaalbier die je nog niet gedronken hebt! Ook leuk als cadeau!

Uitstekend

4.9/5

EEN UNIEKE START
VAN HET NIEUWE JAAR

Tel af van eerste kerstdag tot nieuwjaar! 8 vakjes – 8 bieren die je nog niet eeder gehad hebt. Het perfecte pakket om tijdens de feestdagen te genieten.

Duizenden klanten gingen je voor! En met 180+ reviews met gemiddelde 4,9 sterren spreken de boxen voor zichzelf!

Before After Exclusieve CraftBoxs Eindejaarskalender onder kerstboom 2023Reguliere CraftBoxs Eindejaarskalender onder kerstboom 2023

BIEREN DIE JE NOOIT
GEDRONKEN HEBT

Met onze unieke Untappd koppeling krijg je alleen speciaalbieren die nog niet eerder ingecheckt & gedronken hebt. Beloofd!

Jazeker! We houden rekening met je Untappd check-ins tot 1 à 2 wekenvoor de start van de eindejaarskalender (dus tot ongeveer half december). Rond die tijd gaan we ook de eindejaarskalenders naar je opsturen. 

We blijven dus nog zo lang mogelijk rekening houden met je check-ins.

Dat is niet de bedoeling. Neem dan contact op via de chat of stuur een mailtje naar info@craftboxs.nl en dan lossen we het samen op een goede manier op!

Jazeker! Je kunt ook zonder Untappd een persoonlijke eindejaarskalender bestellen op basis van je smaak.

Klik hier om een eindejaarskalender te bestellen zonder Untappd account.

Heb je al een CraftBoxs adventskalender besteld, dan houden we ook rekening met de bieren die we daar geselecteerd hebben. Je krijgt dus altijd nieuwe bieren!

Heb je al een CraftBoxs abbonnement of al eerder een CraftBoxs besteld, dan houden we ook rekening met de bieren die we daar geselecteerd hebben. Je krijgt dus altijd nieuwe bieren!

OP BASIS VAN JE SMAAK

Met onze uitgebreide AI smaak analyse kijken we naar je check-ins op Untappd. Daaruit maken we een persoonlijk smaakprofiel per seizoen. Zo krijg je heerlijke bieren op basis van je smaak, rekening houdend met je veranderende smaak door het jaar heen.

Voorbeeld van een smaakprofiel gegenereerd aan de hand van een Untappd profiel. Het smaakprofiel toont aan dat de betreffende persoon van tripels, quadrupel, blonde en NEIPA houdt.
CraftBoxs bier informatie app voor adventskalenders

BIERINFO & FOODPAIRING TIPS

Zie op je eigen speciaalbier landkaart waar de bieren uit jouw unieke eindejaarskalender van over de wereld vandaan komen. Van welke temperatuur je het bier drinkt tot en met welke speciale ingedriënten er in het bier gebruikt zijn.

Vanuit de webapp kun je het bier ook direct inchecken.

IEDERE DAG EEN NIEUW VAKJE OPENEN

Met 8 vakjes heeft onze eindejaarskalender iedere dag van 25 december (eerste kerstdag) tot 1 januari (nieuwjaar) een nieuw vakje te openen! Iedere dag een heerlijke nieuwe verrassing!

CraftBoxs eindejaarskalender 8 vakjes
Design van CraftBoxs speciaalbier eindejaarskalender

EEN PERFECT CADEAU VOOR DE FEESTDAGEN

De CraftBoxs speciaalbier adventskalender is het perfecte cadeau voor de feestdagen! Helemaal persoonlijk en uniek samengesteld. Dit wordt genieten!

OOK GEZIEN BIJ

1000+ BLIJE KLANTEN GINGEN JE VOOR!

De adventkalender besteld bij Craftboxs en werd blij verrast! Inderdaad 24 bieren die ik nog nooit had gedronken/ingecheckt op Untappd. Één biertje had ik toevallig al wel in de kast staan, maar dat kunnen ze bij Craftboxs niet weten 😉. Absoluut voor herhaling vatbaar. Kan me voorstellen dat het een enorme klus is om al die pakketten op de persoon af te stemmen. Petje af! 👍

5.0 sterren
5/5

Fantastische manier om leuke en lekkere verschillende biertjes te drinken en te proeven. Word keurig verzorgd en problemen worden altijd netjes opgelost! Snelle reactie is ook altijd fijn en dat doen ze keurig! Chapeau!!

5.0 sterren
5/5

Uitstekend

4.9/5

OP TIJD GELEVERD & STEVIG VERPAKT

Je persoonlijke eindejaarskalender wordt 1 à 2 weken voor de start geleverd!Zo kunnen we nog zo lang mogelijk rekening houden met je Untappd check-ins.

6 KG

En zelfs de verpakking is al een feest!

STEVIG

Stevige box die tegen een stootje kan

AFMETING

Hoogte: 20 cm, Lengte: 25 cm, Diepte: 14 cm

CO2 NEUTRAAL

Geen CO2 impact van de bezorging

VEELGESTELDE VRAGEN

De adventskalender wordt 1 tot 2 weken voor de start van de eindejaarskalender uitgeleverd. De exacte afleverdatum krijg je te zijner tijd via de mail in de vorm van een Track & Trace code. De reden dat we de eindejaarskalender niet meteen opsturen is omdat zo de kans het kleinst is dat je in de tussentijd een bier incheckt die we ook voor je kalender geselecteerd hebben.

We maken je selectie op basis van je smaak voorkeuren en op basis van je eventuele Untappd check-ins.

Al onze bieren hebben een rating tussen de 3 en 5 sterren op Untappd. Je krijgt dus alleen top bieren!

Ja. We houden rekening met je Untappd check-ins. om te voorkomen dat je een al eerder ingecheckt bier ontvangt. Heb je al eerder een CraftBoxs of adventskalender besteld, dan houden we ook rekening met de bieren die we daar geselecteerd hebben.

Dat is niet de bedoeling. Neem dan contact op via de chat of stuur een mailtje naar info@craftboxs.nl en dan lossen we het samen op een goede manier op!

Wanneer je iemand anders zijn Untappd invoert, ontvangt die persoon hier geen notificatie van. De verrassing blijft dus gegarandeerd een geheim.

 

Neem dan gerust contact op via het chat icoontje rechtsonder, of stuur een mail naar info@craftboxs.nl