Geplaatst op Geef een reactie

Untappd koppeling

Untappd koppeling

Altijd op zoek naar nieuwe check-ins voor Untappd? Daar hebben we iets voor!

We hebben namelijk een unieke Untappd koppeling ontwikkeld waarmee je je eigen Untappd profiel kunt koppelen aan CraftBoxs. 

Vervolgens kunnen wij rekening houden met je check-ins waardoor we kunnen garanderen dat je alleen bieren krijgt die je niet eerder ingecheckt hebt!

Untappd koppeling
De Untappd koppeling zorgt ervoor dat we weten welke bieren je ingecheckt hebt

Hoe werkt het?

Het koppelen van je Untappd is heel erg eenvoudig!

Stap 1: Ga naar craftboxs.nl

Stap 2: Klik op Probeer nu (voor jezelf) of Geef cadeau (voor een ander)

 Na het klikken op de knop verschijnt een tekstveld.

Stap 3: Voer de Untappd gebruikersnaam in


Stap 4
: Klik op de knop en start de Untappd koppeling

Klik om Untappd check te starten


Stap 5
: Gefeliciteerd! Je ingevoerde Untappd wordt nu gekoppeld en je check-ins worden ingeladen

Wanneer je een prive Untappd account hebt, worden je check-ins niet ingeladen, maar sturen wij een vriendschapsverzoek om zo toch met je check-ins rekening te kunnen houden. 

Untappd check-ins inladen


Stap 6
: Wanneer alle Untappd check-ins ingeladen zijn, klik dan op de knop “smaak bekijken” om onze unieke smaak analyse op basis van je ingeladen check-ins in te zien.

Untappd smaakanalyse


Stap 7
: Klik op de knop “pakket uitkiezen” en kies je pakket uit!

Je Untappd is nu gekoppeld en je kunt een bierpakket uitkiezen! Wij zorgen er dan voor dat we rekening houden met je check-ins en met je favoriete smaken!

Gepersonaliseerd bierpakket

Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd bierpakket op basis van je Untappd check-ins en je smaak?

Koppel je Untappd of die van een vriend/kennis en wij maken een uniek gepersonaliseerd bierpakket!

Geplaatst op Geef een reactie

De top 10 bierstijlen van 2021

Ik denk dat we het allemaal met elkaar eens kunnen zijn dat 2021 een bijzonder jaar was. Een jaar waar we vooral thuis bier dronken. Voornamelijk speciaalbier. Wil je weten wanneer bier onder speciaalbier valt, klik dan hier. 

Maar welke bierstijlen hebben we met zijn allen vooral in 2021 gedronken? Wij hebben onderzoek gedaan naar de meest gedronken bierstijlen ter wereld op basis van Untappd. Daar komt ie:

10. Pilsner

We beginnen onze lijst met de ‘oude’ Pilsener. Een bierstijl die veel speciaalbier drinkers liever over slaan als het even kan, maar een bierstijl die toch zeker nog veel gedronken wordt. Dit kan zeker gezegd worden nadat je weet dat deze eenvoudige bierstijl dit jaar meer dan een miljoen check-ins heeft gekregen. De Pilsener treedt daarmee voor het eerst in tot de top 10 lijst. Onverwacht!

De best beoordeelde pilsener ter wereld is de Cabana Pils van Suarez Family Brewery. Deze pilsner heeft een gemiddelde beoordeling van 4,22 / 5 ⭐. Helaas is deze pilsner (nog) niet in Nederland te verkrijgen.

9. Belgische Tripel

Ja, onze zuiderburen krijgen het weer voor elkaar. Net als vorig jaar, komt de Belgische Tripel weer voor in de top 10 lijst. Dit jaar met 1.2 miljoen check-ins. Een heerlijke bierstijl met een gemiddeld alcoholpercentage van 9% of zelfs hoger. Een eenvoudig graanprofiel vormt de ruggengraat voor meer complexiteit dankzij de Belgische gist. Typische smaaknotities voor Belgische tripels of tripels in abdijstijl zijn lagen van sinaasappel, citrusvruchten en banaan, vermengd met kruidige of bloemige hop.

De hoogst beoordeelde Belgische Tripel ter wereld is de Tripel De Garre van Brouwerij Van Steenberge. Deze prachtige Tripel spant de kroon met een gemiddelde rating van 4,12 / 5  met maar liefst 24.858 unieke check-ins. Een geweldige prestatie van deze brouwerij uit het Belgische dorp Ertvelde.

8. IPA - Session / India Session Ale

Nog een bierstijl die zijn plaats in de top 10 heeft weten te behouden. Session/ IPA’s blijven onverminderd populair met 1.5 miljoen check-ins. Al 2 jaar weet deze stijl de 8ste plaats in deze lijst te veroveren. Net als Amerikaanse IPA’s hebben session IPA’s doorgaans een lager alcoholpercentage, met een maximum alcoholpercentage van 5%. Omdat ze zo gemakkelijk te drinken zijn, zijn ze perfect om er een of twee van te drinken bij een barbecue in de achtertuin of een zwembadfeest. De beste session IPA komt dit jaar van Other Half Brewing Co. uit de United States. Met een 4,08 / 5 ⭐ weet deze session IPA een prachtige gemiddelde rating te behalen. Double Dry Hopped Small Green Everything van Other Half Brewing Co.

7. Stout - Imperial / Double

Ja de Stout – Imperial / Double gaat deze lijst niet meer verlaten! Met een kleine 2 miljoen check-ins behoudt deze heerlijke bierstijl zijn 7de plaats voor het derde jaar op rij. De Imperial / Double stout, die bekend staat om zijn rijke, sterke stijl, heeft meestal een zwarte kleur en een zoet, moutig profiel. En de laatste tijd zijn deze Imperial versies alleen maar donkerder en meer toegeeflijk geworden. De beste Imperial / Double stout ter wereld, heeft een weerzinwekkende gemiddelde rating van 4,84 / 5 ⭐ op basis van 2.900 check-ins. Wauw! Beer : Barrel : Time (2020) van Side Project Brewing.

6. Pale Ale - American

De eerste stijl die we wat naar beneden hebben zien zakken dit jaar. Maar met bijna 2.2 miljoen check-ins nog steeds een zeer geliefde bierstijl met liefhebbers over de hele wereld. Pale ales zijn een klassieke Engelse stijl, maar moderne Amerikaanse ambachtelijke brouwers hebben hun eigen draai aan de stijl gegeven. Gekenmerkt door een medium hopbitterheid en florale, fruitige en soms zelfs bedompte toetsen, werden pale ales bekend mede dankzij de iconische Sierra Nevada Pale Ale. De beste Amerikaanse pale ale ter wereld, komt niet geheel onverwachts uit de United States en heeft een gemiddelde rating van 4,26 / 5 ⭐ op basis van 55.370 check-ins. De Edward van Hill Farmstead Brewery.

5. IPA - Imperial / Double New England

Met bijna 2.9 miljoen check-ins komt de Imperial / Double versie van de New England IPA binnen schieten als een raket 🚀. Dit laat zien hoe veel bierliefhebbers blijven houden van heerlijke hazy bieren. Zelf deze met een hoger alcoholpercentage. Want vergis je niet, Imperial / Double New England bieren zijn sappiger en zwaarder. De beste IPA Imperial / Double New England ter wereld heeft een gemiddelde rating van 4,57 / 5 ⭐ op basis van 14.641 check-ins. De Parish Brewing Co.’s DDH Ghost in the Machine van Parisch Brewing Co.

4. Sour - Fruited

Met een stijging van twee plaatsen ten opzichte van vorig jaar, staan gefruite sours op hun beste positie ooit in de top 10 bierstijlen lijst met meer dan drie miljoen check-ins. Beginnend op de achtste plaats in 2019, oplopend naar de zesde plaats in 2020, en nu vast te zetten op de vierde plaats in 2021, blijven deze Amerikaanse ales indruk op ons maken. Vandaag de dag maken brouwers allerlei versies met een overvloed aan fruit – zoals perziken of frambozen – of rijpen ze in verschillende vaten – zoals wijn of mezcal. De normale brouwregels zijn niet van toepassing wanneer het op zuur aankomt, dus het lijkt erop dat deze vaak tongstrelende en brutale bieren ambachtelijke bierfans blijven aantrekken. De beste Sour – Fruited ter wereld heeft een gemiddelde rating van 4,62 / 5 ⭐ op basis van 2.219 check-ins: EVEN MORE HYDRA – ETNYC EDITION van Evil Twin Brewing NYC. Een pracht brouwsel in samenwerking met Mortalis Brewing Company.

3. IPA - Imperial / Double

We zijn in de top 3 aanbeland. De “Cream de la Cream” van de bierstijlen. Tenminste, dat is wat we in de data zien. 4,1 miljoen check-ins maken de Imperial India Pale Ale de op twee na best beoordeelde stijl. Dat is meer dan een miljoen check-ins meer dan de 4de stijl in deze lijst! We leven nog steeds in het tijdperk van de IPA, dus het is geen verrassing dat deze categorie voor het tweede jaar op rij de derde plaats inneemt. Double of Imperial IPA’s worden vaak gekenmerkt door een hogere hopintensiteit en een hoger alcoholgehalte. Deze bieren vallen de zintuigen aan met een fris hopkarakter, extra sappigheid en een sterke bitterheid. De kroon in ontvangst voor nemend voor de beste Imperial / Double IPA is de King JJJuliusss van Tree House Brewing Company. Deze best gewaardeerde Imperial / Double IPA heeft een rating van 4,74 / 5 ⭐ op basis van 24.631 check-ins.

2. IPA - New England

De haze rage blijft de ambachtelijke biermarkt domineren. De afgelopen jaren hebben IPA’s in New England-stijl de concurrentie gewoon verpletterd. En dit jaar was het niet anders, met maar liefst 6,1 miljoen check-ins op Untappd. Deze trendy troebele bierstijl, die gekenmerkt wordt door zijn karakteristieke troebele zicht, werd eerst populair gemaakt door brouwerijen uit New England (vandaar de naam), maar wordt sindsdien gebrouwen door zowat elke brouwerij in de hele wereld. Met maar liefst 270.116 check-ins Hazy Little Thing van Sierra Nevada Brewing Co. de absolute top positie in van de best gewaardeerde New England IPA met een gemiddelde rating van 3.79 / 5 ⭐ . Hoewel er New England IPA’s zijn met een hogere gemiddelde rating, kunnen deze niet op tegen de hoeveelheid x gemiddelde ratings van de Hazy Little Thing. Vandaar #1.

1. IPA - AMERICAN

Tromgeroffel 🥁🥁🥁…

De Amerikaanse IPA eindigt als nummer één op deze lijst voor een verbazingwekkende elfde jaar op rij. Met meer dan 7,2 miljoen check-ins in 2021 blijft deze klassieke, alomtegenwoordige stijl zijn sporen nalaten in de geschiedenis van speciaalbier. In de US kunnen we gerust stellen dat de American IPA even iconisch is geworden als baseball ⚾ en appeltaart 🥧.

JJJULIUSSS! van Tree House Brewing Company is de best beoordeelde American IPA van de wereld met een gemiddelde rating van 4,58 / 5 ⭐ met 48.109 check-ins.

Cheers!

Dat was hem dan. De top 10 meest gedronken bierstijlen op basis van Untappd. Een mooie lijst! Heb je nu dorst gekregen? Probeer dan eens een speciaalbier pakket van CraftBoxs. Op basis van je Untappd stellen we een heerlijk gepersonaliseerd bierpakket samen met de bierstijlen die je het lekkerst vindt. Ook garanderen we dat je altijd nieuwe check-ins krijgt! Neem een kijkje: craftboxs.nl

 

Geplaatst op Geef een reactie

Untappd App

Wat is Untappd?

Opgericht in 2010, Untappd is een sociale bier-beoordeling app die gebruikers aanmoedigt om bieren “in te checken”. Met deze check-ins is het mogelijk om een soort dagboek bij te houden welke bieren je gedronken hebt. 

De app is opgericht in California, United States en heeft op het moment van schrijven 820.000 maandelijks actieve gebruikers die inchecken vanuit 180 verschillende landen. 

 

Untappd app homepagina
Homepagina van de Untappd app
Untappd incheck pagina
Pagina waar bieren ingecheckt kunnen worden

Bieren inchecken

Naast dat je bieren kunt inchecken, kun je check-ins van een rating tussen de 1 en 5 sterren  voorzien . Hierdoor kun je ook bijhouden welke bieren je wel en niet lekker vond. Ook kun je een foto toevoegen 📷, vrienden taggen 🏷️, een drink locatie 📍 selecteren, aankoop locatie  toevoegen 🛒 en een beschrijving van het bier toevoegen ✏️.

Naast dat je bij kunt houden wat je zelf lekker vindt, kun je ook bijhouden wat je vrienden inchecken. 

 

Social media

Naast dat je bij kunt houden wat je zelf lekker vindt, kun je ook bijhouden wat je vrienden inchecken. Dit is te zien op de activiteiten pagina. De activiteiten pagina geeft in een chronologische volgorde de check-ins van je vrienden weer. Op een check-in kun je vervolgens een reactie plaatsen of een “toast” uitbrengen. Ook kun je een bier dat je interessant vindt aan een lijst toevoegen, zoals bijvoorbeeld een “wens” lijst.

 

Untappd activiteiten lijst
Lijst met alle check-ins van vrienden
Untappd Badges
Badges die je kunt verdienen na een check-in

Badges

Als extra aanmoediging voor het inchecken kun je met Untappd ook unieke badges verdienen. Maar wat is een badge? Als een gebruiker verschillende bieren incheckt, ontvangt hij verschillende badges. Deze badges zijn onderverdeeld in bierbadges, venue badges en speciale badges. Bierbadges zijn bijvoorbeeld gebaseerd op het aantal verschillende geconsumeerde bieren (bijvoorbeeld 100, 500, 1000), 5 verschillende uit één land, 5 van een soort zoals amber of wit, of het kan 6 keer inchecken van één bier zijn. Locatiebadges zijn voor het inchecken op locaties zoals verschillende bars, verschillende bars op één avond, sportlocaties enzovoort. Speciale badges zijn beschikbaar wanneer een bier wordt ingecheckt op speciale dagen zoals National Beer Day (Verenigde Staten), Kerstmis, oudejaarsavond, of de verjaardag van Untappd.

 

Untappd logo

Samenvatting - tl.dr.

Samengevat bevat Untappd functionaliteiten waarmee gebruikers het bier dat ze drinken kunnen beoordelen, badges kunnen verdienen, foto’s van hun bieren kunnen delen, taplijsten kunnen bekijken, kunnen zien welke bieren hun vrienden drinken en suggesties kunnen zien voor vergelijkbare dranken.

Geplaatst op Geef een reactie

Bier proefpakket

Ben je toe aan nieuwe bieren, maar weet je niet waar je moet zoeken? Zoek niet verder want CraftBoxs doet al het werk voor jou! Wanneer je een speciaalbierpakket besteld bij CraftBoxs krijg je een bier proefpakket aan huis geleverd met allemaal unieke bieren die je nog nooit eerder geproefd hebt! Of je een biertje al ooit geproefd hebt wordt bepaald aan de hand van je Untappd. Daarnaast stellen wij bij CraftBoxs jouw smaakprofiel samen op basis van je checkins. Wanneer je dus een bier proefpakket besteld krijg je allemaal bieren die je voor het eerst zult proeven! Dus, op zoek naar een heerlijk bier proefpakket, dan is CraftBoxs de ideale plek om te bestellen! Geïnteresseerd? Probeer CraftBoxs vandaag met 10% korting. Speciaal samengesteld aan de hand van jouw smaakprofiel. In het CraftBoxs bierpakket krijg je alleen bieren die je nog niet eerder gedronken hebt, dit doen we rekening te houden met je bestaande Untappd check-ins. Naast de bieren vind je in de CraftBoxs per biertje een flyer met uitleg over de bieren, achtergrondinformatie en foodpairing waarop je precies kunt zien met welk gerecht je dit biertje het beste bij kunt drinken. En het geheel wordt in een prachtige box bij je afgeleverd. Het is ook nog eens een erg origineel cadeau!

Geplaatst op Geef een reactie

Optimale bier temperatuur

Op welke temperatuur moet je bier serveren?

De temperatuur van het bier heeft veel invloed op de smaak ervan. Hoe kouder het bier, hoe minder de smaak en de aroma’s vrij komen. Daarom is het dus belangrijk om te weten bij welke temperatuur je een speciaalbier het beste kunt drinken.

De aanbevolen temperatuur komt overeen met het alcoholgehalte: hoe hoger de temperatuur, hoe warmer. Stout, Porters en IPA’s kun je dan ook het beste rond tien graden Celsius drinken. Dan komen de smaken het beste vrij. Om het je makkelijk te maken hebben we hier een overzicht voor ieder bierstijl met daarbij ons temperatuuradvies:

  • Lambiek en geuze: 3 – 8 graden Celsius
  • Witbier: 3 – 5 graden Celsius
  • Blond: 4 – 7 graden Celsius
  • Weizen: 6 – 8 graden Celsius
  • Dubbel: 6 – 10 graden Celsius
  • Tripel: 7 – 11 graden Celsius
  • IPA: 8 – 13 graden Celsius
  • Porter: 8 – 13 graden Celsius
  • Stout: 8 – 13 graden Celsius
  • Quadrupel: 8 – 13 graden Celsius
Geplaatst op Geef een reactie

Bierproeverij organiseren

Toe aan een leuke bezigheid op de vrijdagavond, of een uitje met vrienden en vriendinnen? Dan is een bierproeverij een hele leuke activiteit! Koop een CraftBoxs in voor vrienden, familie, collega’s of kennissen en geniet van unieke speciaalbieren. Online en aan huis vanwege corona of gezellig samen op een locatie. Maak een BBQ of feest compleet met een bierproeverij volledig verzorgd door CraftBoxs. Waneer je een CraftBoxs besteld krijg je een Boxs aan huis geleverd met 12 speciaal bieren. Hierbij is ook informatie over elk biertje geleverd met suggesties over wat je het beste bij het biertje kunt eten. Ook is er andere informatie over de temperatuur waarop de bieren bewaard moeten worden en van welke brouwer de bieren zijn bijgevoegd. Hierdoor is een bierproeverij een eitje geworden! Al met al is CraftBoxs de perfecte manier om een bierproeverij te organiseren! Geïnteresseerd? Probeer CraftBoxs vandaag nog! Speciaal samengesteld aan de hand van jouw smaakprofiel. In het CraftBoxs bierpakket krijg je alleen bieren die je nog niet eerder gedronken hebt, dit doen we rekening te houden met je bestaande Untappd check-ins. Naast de bieren vind je in de CraftBoxs per biertje een flyer met uitleg over de bieren, achtergrondinformatie en foodpairing waarop je precies kunt zien met welk gerecht je dit biertje het beste bij kunt drinken. En het geheel wordt in een prachtige box bij je afgeleverd. Het is ook nog eens een erg origineel cadeau!

Geplaatst op Geef een reactie

Verrassings bierpakket

Ben je op zoek naar een leuk kado, of gewoon iets lekkers om jezelf of andere mee te verrassen? Hou je van speciaalbieren? Zoek niet verder en kies voor een verrassings bierpakket van CraftBoxs. Wij bij CraftBoxs bieden bierpakket aan met daarin speciaalbieren waarvan we garanderen dat je ze nog nooit geproefd hebt! Het is dus een pakket met allemaal voor jou unieke en nog nooit geproefde speciaalbieren. Of je een speciaalbiertje al ooit geproefd hebt baseren we op basis van je Untappd profiel dat je linkt wanneer je bij ons besteld. Op die manier kunnen wij er voor zorgen dat elk bierpakket een echte verrassing is, een echt feestje dus! Kortom, op zoek naar een super leuke verrassing? Dan is een CraftBoxs de ideale oplossing! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Probeer CraftBoxs vandaag met 10% korting. Speciaal samengesteld aan de hand van jouw smaakprofiel. In het CraftBoxs bierpakket krijg je alleen bieren die je nog niet eerder gedronken hebt, dit doen we rekening te houden met je bestaande Untappd check-ins. Naast de bieren vind je in de CraftBoxs per biertje een flyer met uitleg over de bieren, achtergrondinformatie en foodpairing waarop je precies kunt zien met welk gerecht je dit biertje het beste bij kunt drinken. En het geheel wordt in een prachtige box bij je afgeleverd. Het is ook nog eens een erg origineel cadeau!

Geplaatst op Geef een reactie

Untappd bierpakket

Hallo daar Untappd gebruiker! Ben jij altijd op zoek naar nieuwe bieren die je nog nooit eerder geproefd hebt? Wij bij CraftBoxs bieden jou de mogelijkheid om pakket te bestellen met speciaalbieren die je nog nooit eerder geproefd hebt, ontdek nieuwe smaken en nieuwe bieren binnen smaakprofiel en laat je verrassen door de mogelijkheid van een op maat gemaakt Untappd bierpakket. Wanneer je een bierpakket besteld bij CraftBoxs vragen wij jou om je Untappd profiel te linken, vervolgens zullen wij jouw Untappd account analyseren en vaststellen wat jouw smaakprofiel is, binnen dit smaakprofiel worden bieren uitgekozen die je nog niet eerder in Untappd hebt ingecheckt. In jouw Untappd bierpakket zullen dus allemaal voor jouw nieuwe en unieke bieren komen! Kortom, ben je een Untappd gebruiker en op zoek naar nieuwe bieren of nieuwe smaken, dan ben je bij CraftBoxs aan het juiste adres! Kijk voor meer informatie verder op onze site of ben je al overtuigd? Probeer CraftBoxs dan vandaag met 10% korting. Speciaal samengesteld aan de hand van jouw smaakprofiel. In het CraftBoxs bierpakket krijg je alleen bieren die je nog niet eerder gedronken hebt, dit doen we rekening te houden met je bestaande Untappd check-ins. Naast de bieren vind je in de CraftBoxs per biertje een flyer met uitleg over de bieren, achtergrondinformatie en foodpairing waarop je precies kunt zien met welk gerecht je dit biertje het beste bij kunt drinken. En het geheel wordt in een prachtige box bij je afgeleverd. Het is ook nog eens een erg origineel cadeau!

Geplaatst op Geef een reactie

Gepersonaliseerd bierpakket op basis van Untappd

Ben je op zoek naar een heerlijk gepersonaliseerd bierpakket om de wereld van speciaalbier te ontdekken? Dan ben je bij CraftBoxs aan het juiste adres! Wij bij CraftBoxs doen er alles aan om jou een geweldige bier ervaring te geven, daarom bieden wij een op maat gemaakt en gepersonaliseerd bierpakket aan, met speciaal bieren die passen bij jouw smaak. Van Stout tot Quadrupel en van IPA tot Blond: in de overweldigende markt van speciaalbieren zijn tal van verschillende stijlen te verkrijgen. Juist daarom helpt CraftBoxs jou bij het ontdekken van deze verschillende smaken door een gepersonaliseerde bierpakket aan te bieden waarin de speciaalbieren zijn uitgekozen op basis van jouw smaakprofiel. Deze personalisatie is doen we middels jouw Untappd profiel. Zodra je je Untappd koppelt bij een bestelling gaan wij jouw ingecheckte bieren analyseren, vanuit hier zullen wij een pakket samenstellen met speciaalbieren die precies overeenkomen met wat jij lekker vindt! Daarbij garanderen wij ook nog eens dat alle speciaal bieren die in je boxs komen uniek zijn, en dat je ze nog nooit eerder geproefd hebt! Benieuwd geworden naar een eigen gepersonaliseerd bierpakket op basis van Untappd? Probeer CraftBoxs vandaag met 10% korting. Speciaal samengesteld aan de hand van jouw smaakprofiel. In het CraftBoxs bierpakket krijg je alleen bieren die je nog niet eerder gedronken hebt, dit doen we rekening te houden met je bestaande Untappd check-ins. Naast de bieren vind je in de CraftBoxs per biertje een flyer met uitleg over de bieren, achtergrondinformatie en foodpairing waarop je precies kunt zien met welk gerecht je dit biertje het beste bij kunt drinken. En het geheel wordt in een prachtige box bij je afgeleverd. Het is ook nog eens een erg origineel cadeau!

Geplaatst op Geef een reactie

Vaderdag cadeautip!

Vaderdag cadeau bier 2020

Vaderdag komt er weer aan! Op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeau? Geef hem een CraftBoxs!

Op basis van zijn smaak stellen we een unieke CraftBoxs samen met 12 heerlijke ambachtelijke speciaalbieren die hij nog nooit eerder geproefd heeft!

Heeft hij een Untappd account? Dan houden we daar rekening mee en krijgt hij alleen speciaalbieren die hij nog niet eerder gedronken heeft!

CraftBoxs pakket met 12 unieke speciaalbieren
Voorbeeld van een unieke CraftBoxs

Vandaag bieden we 10% korting aan op je vaderdag CraftBoxs! De box wordt 2 dagen voor vaderdag geleverd.