Zo werkt het!

CraftBoxs met 12 unieke speciaalbieren

1. Kies je smaak

Kies elke 4 of 8 weken uit 3 type smaakpakketten en laat je verrassen door een unieke CraftBoxs van 12 heerlijke speciaalbieren in jouw smaak.

2. Heb je Untappd?

Untappd account? Dan kunnen we rekening houden met je check-ins! Zo niet, geen ramp, ook dan is de kans groot dat je nieuwe bieren ontvangt.
Untappd App logo waarmee een koppeling gemaakt is.
Speciaalbier pakket met verschillende speciaalbieren, animatie laat de verschillende bieren zien

3. Ontvang unieke Craftboxs

Ontvang iedere 4 of 8 weken een unieke CraftBoxs die samengesteld is op basis van jouw smaak met bieren die je nog nooit eerder geproefd hebt. 
De CraftBoxs bevat daarnaast nog leuke gifts als bierviltjes en achtergrond informatie van de bieren met heerlijke foodpairing tips!

Waarom CraftBoxs?

Heerlijke speciaalbieren

We kiezen alleen bieren uit die een hoge rating hebben op Untappd.

Makkelijk

We kiezen 12 heerlijke bieren uit die je nog nooit geproefd hebt. Wel zo makkelijk!

Geen verplichtingen

Je kunt je membership altijd online eenvoudig en gratis pauzeren of opzeggen.

Veelgestelde vragen

Je membership is altijd online eenvoudig en gratis opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wel zo fijn :).

Ja het is ook mogelijk om af en toe een CraftBoxs te ontvangen. Je kunt simpelweg een membership nemen en deze daarna opzeggen. Als je op een ander moment weer een CraftBoxs wilt kun je je membership gewoon weer activeren.

Wanneer je bij het koopformulier je Untappd account koppelt zullen wij rekening houden met de bieren die je al ingecheckt hebt. 

Wij kunnen helaas geen rekening houden met bieren die gedronken/geproefd en niet ingecheckt zijn via Untappd.

De CraftBoxs wordt verzonden met PostNL. Wanneer je niet thuis bent zal PostNL het pakketje bij de buren afleveren of zal het naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht worden. Mocht dit voorkomen dan wordt je via de mail op de hoogte gesteld.

We doen ons uiterste best om een unieke collectie samen te stellen. Wanneer je echter niet met Untappd gekoppeld hebt is er geen garantie dat er alleen maar biertjes tussen zitten die je nog nooit gedronken hebt.

Heb je wel met Untappd gekoppeld, maar het biertje nog niet ingecheckt? Dan is dit de uitgelezen kans om deze wel in te checken en te laten weten wat je er van vind 🙂