Een uniek cadeau
voor bier liefhebbers!

Het CraftBoxs bierpakket is het perfecte cadeau voor bierliefhebbers!
Voer de Untappd in of klik op de link eronder om het cadeau samen te stellen.

OP ZOEK NAAR EEN
LEUK CADEAU?

Op zoek naar een uniek cadeau? Wij weten dat het zoeken naar een origineel en leuk cadeau niet altijd even gemakkelijk is. Zeker wanneer hij of zij eigenlijk al alles heeft wat ie zich maar kan wensen. Gelukkig is er altijd 1 ding waar een bierliefhebber nooit genoeg van kan hebben: een biertje die hij/zij nog niet eerder heeft gehad! En daarvoor ben je op het juiste adres. Doe een CraftBoxs cadeau!

EEN UNIEKE BELEVING
OP BASIS VAN JE SMAAK!

Je scoort altijd met een cadeau dat gepersonaliseerd is.
Gelukkig wordt het cadeau bierpakket van CraftBoxs dan ook op basis van zijn of haar smaak voorkeuren en eventuele Untappd account persoonlijk samengesteld. Ieder pakket is dus uniek en bevat andere bieren!

CraftBoxs bierpakket
Een muur aan verschillende exclusieve speciaalbieren die geselecteerd kunnen worden in je exclusieve CraftBoxs.
Voorbeeld van enkele bieren uit het exclusieve bierpakket van CraftBoxs

TOP BIEREN VAN MICROBROUWERIJEN

Uit onze uitgebreide voorraad aan unieke bieren van de beste micro brouwers selecteren we 12 relatief onbekende, maar heerlijke speciaalbieren. “Standaard”  speciaalbieren zoals Affligem of La Trappe hoeft je bij het bierpakket van CraftBoxs niet te verwachten. Zo kun je hem/haar echt verrassen!

BIEREN DIE JE NOG NOOIT GEDRONKEN HEBT

Maakt hij/zij gebruik van de bier rating app Untappd? Dan kijken we naar hun eerdere check-ins en houden we daar rekening mee. Zo krijgen ze gegarandeerd alleen bieren die ze nog niet gehad hebben. Geen Untappd? Ook zonder Untappd is de kans heel erg groot dat hij de alleen bieren in zijn pakket nog niet eerder gehad heeft. We hebben namelijk veel unieke bieren!

Before After Reguliere CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairingsExclusieve CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairings

Regulier cadeau bierpakket vs exclusief cadeau bierpakket
(alleen de bieren verschillen)

WAT ZIT ER IN HET CADEAU BIERPAKKET?

Het cadeau bierpakket van CraftBoxs bevat 12 unieke, ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren, leuke gifts (zoals bierviltjes), achtergrondinformatie en heerlijke foodpairing tips per biertje! Natuurlijk is een cadeau niet compleet zonder een persoonlijk bericht! Gelukkig is dit gratis en eenvoudig toe te voegen aan je CraftBoxs cadeau bierpakket.

HOE HET WERKT

1. Untappd Account?

Untappd account? Dan houden we rekening met de check-ins. Zo niet, ook dan is de kans enorm groot dat hij/zij nieuwe bieren ontvangt!

2. De smaak analyse

Bekijk de unieke Untappd smaak analyse en/of vertel ons zijn/haar smaak voorkeuren zodat we een heerlijk gepersonaliseerd cadeau pakket kunnen samenstellen.

3. ONTVANG UNIEKE BOXs

We verrassen hem/haar met een selectie van 12 speciaalbieren, die we persoonlijk selecteren en die hij/zij nog nooit eerder geproefd heeft.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Als je van speciaal bier houdt móét je Craftboxs echt eens proberen. Leuk om weg te geven en nog leuker voor jezelf 😉. En je helpt er 2 enthousiaste jonge ondernemers mee die een mooi concept hebben ontwikkeld.

5/5

Prachtige BOXs. Heerlijke bieren. Allemaal bieren die ik nog nooit gedronken had 👍

Super, dat wordt vaker bestellen.

5/5

HÉT CADEAU BIERPAKKET VOOR BIER FANATEN!

Heb je nog vragen?

Wij geloven heilig dat de bierfanaat die dit bierpakket cadeau krijgt flink verrast gaat worden met de speciale bieren die hij/zij gaat krijgen.

Ja, we houden rekening met de Untappd check-ins om te voorkomen dat hij/zij een al eerder ingecheckt biertje ontvangt.

Heeft hij/zij al eerder een CraftBoxs ontvangen? Geef dan zijn volledige naam door in de notities op de laatste stap bij het afrekenen en dan zorgen we ervoor dat we niet eenzelfde biertje selecteren als in zijn vorige CraftBoxs

Neem dan contact op via de chat of stuur een mailtje naar info@craftboxs.nl en dan lossen we het samen op een goede manier op!

Tijdens de laatste stap in het afrekenen, kun je zijn specifieke smaak voorkeuren doorgeven. Dit kun je aangeven in de notities.

We maken onze selectie op basis van je smaak voorkeur en op basis van je eventuele Untappd check-ins.

Alle onze bieren hebben een rating tussen de 3 en 5 sterren op de bier rating app Untappd. Hij/zij krijgt dus alleen bieren die bewezen heerlijk zijn! Dat wordt genieten!

 

Klaar om hem/haar te écht verrassen?

Voer de Untappd in of klik op de link eronder om zijn/haar cadeau samen te stellen.