BIERABONNEMENT OP BASIS VAN JE SMAAK & UNTAPPD

Op zoek naar Netflix voor speciaalbier?
Voer je Untappd in of klik op de link om te starten.

ONTDEK DE WERELD
VAN SPECIAALBIER

Drink je regelmatig speciaalbier en wordt je graag verrast met heerlijke nieuwe bieren? Met het bierabonnement van CraftBoxs ontvang je iedere 4 of 8 weken een gepersonaliseerd bierpakket met 12 bieren die je nog niet eerder gedronken hebt.
Eenvoudig, handig en je zit nergens aan vast!

EEN GEPERSONALISEERD SPECIAALBIER ABONNEMENT

Bij het CraftBoxs bierabonnement wordt je zo vaak je wilt verrast met heerlijke gepersonaliseerde bierpakketten op basis van je Untappd en smaak voorkeuren!

CraftBoxs bierpakket

BIEREN DIE JE NOG NOOIT GEDRONKEN HEBT

Met van onze unieke Untappd koppeling kijken we naar je eerdere check-ins en zorgen we er voor dat je nooit bieren krijgt die je al eerder ingecheckt hebt. Heb je geen Untappd? Geen ramp! We hebben een uitgebreide voorraad aan relatief onbekende, maar heerlijke speciaalbieren. Dus ook zonder Untappd koppeling is de kans groot dat je deze nog niet eerder gehad hebt.

KWALITATIEVE BIEREN OM VAN TE GENIETEN

Alle bieren die je krijgt in je CraftBoxs bierabonnement worden, naast rekening te houden met je eventuele Untappd en smaak voorkeuren, ook uitgekozen op basis van kwaliteit. We doen dit door er voor te zorgen dat alle bieren in je CraftBoxs samen gemiddeld 3.5 sterren op Untappd hebben. Wanneer je bijvoorbeeld 1 biertje ontvangt met 3.4 sterren, dan heeft een ander biertje in het bierpakket een rating van 3.6, zodat het totale gemiddelde van alle bieren 3.5 sterren of hoger is.
Zo ben je er zeker van dat je iedere keer verrast wordt met nieuwe heerlijke kwalitatieve bieren.

Before After Reguliere CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairingsExclusieve CraftBoxs speciaalbier pakket met 12 speciaalbieren, bierviltjes en informatie kaartjes met foodpairings

Regulier cadeau bierpakket vs exclusief cadeau bierpakket (alleen de bieren verschillen)

Een muur aan verschillende exclusieve speciaalbieren die geselecteerd kunnen worden in je exclusieve CraftBoxs.
Voorbeeld van enkele bieren uit het exclusieve bierpakket van CraftBoxs

EXCLUSIEVE VORM VAN ONS BIERABONNEMENT

Voor de gevorderde speciaalbier liefhebbers onder ons hebben we ook een exclusieve vorm van ons bierabonnement. De exclusieve CraftBoxs bestaat uit 12 bieren met samen gemiddeld 4 sterren op Untappd. Een gemiddelde rating van 4 sterren op Untappd is erg uitzonderlijk. Ter vergelijking: het beste bier, dat op dit moment nog verkocht wordt, in heel Nederland, heeft een gemiddelde Untappd rating van 4.29 sterren (Chris the Coconut Crab). In ons exclusieve bierabonnement ben je dus gegarandeerd van zeer uitzonderlijke bieren. Ook bij het exclusieve bierabonnement houden we rekening met je Untappd en smaak voorkeuren.

HOE HET WERKT

1. Untappd Account?

Untappd account? Dan houden we rekening met je check-ins. Zo niet, ook dan is de kans enorm groot dat je nieuwe bieren ontvangt!

2. SMAAK VOORKEUREN?

Vertel ons meer over je smaak voorkeuren zodat we een heerlijk gepersonaliseerd cadeau pakket kunnen samenstellen.

3. ONTVANG UNIEKE BOXs

Laat je verrassen met een selectie van 12 speciaalbieren, die we selecteren op basis van kwaliteit, je smaak voorkeuren en of je het nog niet eerder gedronken hebt.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Als je van speciaal bier houdt móét je Craftboxs echt eens proberen. Leuk om weg te geven en nog leuker voor jezelf 😉. En je helpt er 2 enthousiaste jonge ondernemers mee die een mooi concept hebben ontwikkeld.

5/5

Prachtige BOXs. Heerlijke bieren. Allemaal bieren die ik nog nooit gedronken had 👍

Super, dat wordt vaker bestellen.

5/5

HÉT BIERABONNEMENT VAN NEDERLAND!

Heb je nog vragen?

Allereerst heel erg leuk dat je interesse hebt in het CraftBoxs bierabonnement. Nadat je het bierabonnement besteld hebt, gaan we direct aan de slag en gaan we een heerlijke CraftBoxs voor je samenstellen. Omdat iedere box persoonlijk wordt samengesteld hebben we wat tijd nodig om je CraftBoxs samen te stellen, maar binnen 5 werkdagen wordt je eerste CraftBoxs opgestuurd.

 

Tenzij anders aangegeven, wordt afhankelijk van je abonnement, 4 of 8 werken na je eerste CraftBoxs je abonnement automatisch vernieuwd via een SEPA afschrijving. Je krijgt hier van te voren ook nog een mail over. 

Als de afschrijving goed gaat sturen wij je nieuwe CraftBoxs met 12 nieuwe bieren op en kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe selectie!

Ons bierabonnement komt in 3 verschillende vormen: 

Regulier abonnement

  • 12 bieren per 4 werken voor €37.50 inclusief gratis verzending
  • 12 bieren per 8 werken voor €39.50 inclusief gratis verzending

Exclusief abonnement

  • 12 bieren per 8 weken voor €67,95 inclusief gratis verzending

Ja, we houden rekening met je Untappd check-ins om te voorkomen dat je een al eerder ingecheckt biertje ontvangt.

Heb je al eerder een CraftBoxs ontvangen? Wanneer je onder dezelfde naam besteld zorgen we ervoor dat je niet dezelfde bieren krijgt als die in je vorige box(en) zaten.

Neem dan contact op via de chat of stuur een mailtje naar info@craftboxs.nl en dan lossen we het samen op een goede manier op!

Tijdens de laatste stap in het afrekenen, kun je jouw specifieke smaak voorkeuren doorgeven. Dit kun je aangeven in de notities.

Alle bieren die je krijgt in je CraftBoxs bierabonnement worden, naast rekening te houden met je eventuele Untappd en smaak voorkeuren, ook uitgekozen op basis van kwaliteit. We doen dit door er voor te zorgen dat alle bieren in je CraftBoxs samen gemiddeld 3.5 sterren op Untappd hebben. Wanneer je bijvoorbeeld 1 biertje ontvangt met 3.4 sterren, dan heeft een ander biertje in het bierpakket een rating van 3.6, zodat het totale gemiddelde van alle bieren 3.5 sterren of hoger is.
Zo ben je er zeker van dat je iedere keer verrast wordt met nieuwe heerlijke kwalitatieve bieren.

Onze exclusieve box bevat 12 bieren met een individuele minimale rating van 3.8 en met een gezamenlijke rating van 4 sterren of hoger. Als je bijvoorbeeld 1 biertje ontvangt met 3.9 sterren, dan heeft een ander biertje in het bierpakket een rating van 4.1, zodat het totale gemiddelde van alle bieren 4 sterren of hoger is. Uiteraard krijg je ook bij het exclusieve abonnement alleen bieren die je nog niet eerder gehad hebt en bieren die uitgekozen worden op basis van je smaakvoorkeuren.

 

Klaar om te genieten?

Voer je Untappd in of klik op de link om je bierabonnement te starten.